Борисівська                 загальноосвітня школа І ступеня
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 43
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Березень » 31 » 8 Березня у нашій школі
02.36.59
8 Березня у нашій школі

Земля зітхає ледве чутно
І прокидається від сну...
І березень дарує чудо,
Розпочинаючи весну.
Це чудо-в усмішках чарівних,
У морі квітів навкруги.
Ми Вас вітаємо царівни,
Найкращі, милі, дорогі!

Міжнародний жіночий день 8 березня — це дата, яку відзначають як окремі люди, так і великі групи в усьому глобальному суспільстві. З березневим подихом вітру, лагідним сонячним промінням, паростками перших квітів приходить це чудове свято – 8 Березня. Кожна бабуся, матуся, сестричка, вчителька,  чекали  цього свята. Адже багато уваги в цей день приділяють чоловіки, хлопчики, саме дорогим жінкам. Такими приємними словами нас зустріли ведучи вечору учениці 9 класу : Медецька Ю. та Бондарук А.

У Борисівську школу - це свято  завітало 7 березня з теплим, веселим і піднесеним настороєм. Першими порадували своїми привітаннями та виступами молодші учні. Лунали слова-привітання рідним матусям, бабусям, сестрам, вчителям і на завершення гарною піснею.

Неменш яскраво учні старших класів привітали дорогих жінок зі святом. На святковому вечорі пролунали гарні вітання всім дівчаткам та жінкам від президента школи Кондратюк С. чудовими поетичними рядками, порівнюючи своїх ровесниць з весною: непередбаченою, стрімкою, мінливою, як голуба весняна просинь. З кожним своїм виступом діти нашої школи бажали своїм рідним та учителям  щастя, радості, спокою, злагоди, здоров’я і ясної долі.

 

На завершення свята пролунали теплі слова побажання і привітання всім присутнім жінкам від директор школи Сапожник С. В. та пісня "Святкова"  у виконанні учениці 9 класу Медецької Ю.

Всім чудового весняного настрою!

Переглядів: 760 | Додав: borysivk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz