Борисівська                 загальноосвітня школа І ступеня
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 43
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Квітень » 11 » Районний семінар вчителів трудового навчання в нашій школі
09.12.46
Районний семінар вчителів трудового навчання в нашій школі

"Людина створена для творчості

так само, як і птах для польоту"

На базі Борисівської ЗОШ I-II ступенів  20.03.2014 року  відбувся районний семінар вчителів трудового навчання на тему: «Використання елементів модульної системи навчання в процесі проектно-технологічної діяльності на уроках трудового навчання». При вході у школу гостей радо вітали директор школи Сапожник Сергій Васильович та вчитель трудового навчання Войнарівський Віктор Андрійович, які й ознайомили учасників семінару з планом роботи.

Семінар було розпочато із презентації навчального закладу та невеличкої подорожі педагогічного досвіду вчителя трудового навчання Борисівської ЗОШ.  Також на семінарі з досвідом роботи виступив голова районного методичного об’єднання, вчитель трудового навчання Новороманівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Онопрійчук Олександр Петрович.

Цікавим та пізнавальним став урок для учасників семінару на тему: «Технологія виготовлення дерев’яної фруктовниці» провів учитель трудового навчання Войнарівський Віктор Андрійович. На ньому було продемонстровано як уміло учні 5,6 класів застосовують свої знання на практиці. Вчитель поділився досвідом роботи по підготовці учнів до районних та обласних олімпіад, продемонстрував власний винахід для безпильного прибирання приміщення майстерні (дрібних відходів деревини).

Комбінована майстерня – це казкове місце, створене в тісній співпраці вчителя трудового навчання Войнарівського Віктора Андрійовича, дирекції і вихованців (стенди, власні проекти дітей, різні вироби та ін.). Майстерня повністю забезпечена робочими місцями, постійно поновлюється інструментами. Естетики кабінету надають стенди, виготовлені власноруч учителем та постійно діюча виставка учнівських робіт.

У ході семінару було продемонстровано виступ агітбригади «Знай, люби, бережи», «Професії тисячі – одна твоя», учні школи показали  свій артистизм, знання та вокальні дані які набули на інших уроках.

На наступному етапі  відбулося  обговорення  семінару, активну участь взяли  всі учасники (13 чоловік) і в результаті була поставлена висока оцінка. Кожен присутній вчитель семінару взяв для себе ту іскру знань, тепла, задоволення, яка допоможе йому в подальшій роботі у своїх педагогічних колективах. Від адміністрації школи і вчителя Войнарівського В. А. були висловленні слова вдячності, що завітали до нашого навчального закладу на семінар вчителів трудового навчання.

Всім учасникам семінару бажаємо цікавого та яскравого педагогічного життя!!!

Переглядів: 1563 | Додав: borysivk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz