Борисівська                 загальноосвітня школа І ступеня
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 43
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Квітень » 11 » Всеукраїнської акції „За чисте довкілля”
12.10.35
Всеукраїнської акції „За чисте довкілля”

Всеукраїнська акція

  „За чисте довкілля”.

      

Розпочалась весна.

В цей період,  вже традиційно, з метою створення сприятливого для життєдіяльності  учнів довкілля, збереження і охорони навколишнього природного середовища, забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя школи, відновлення належної чистоти і порядку на  території  районів та міст  після зимового періоду в Україні і проводиться акція “За чисте довкілля”. В цьому році у нашій школі  акція розпочалася  03. 04. 2014 р.

Учні та педагогічний колектив Борисівської ЗОШ активно прийняли участь у акції під гаслом "чисте селище - чисте довкілля!".   Довкілля – це якість та довготривалість нашого життя. Сьогодні природа забруднюється, руйнується, знищується. Людина є основною причиною екологічної катастрофи в Україні та світі, й лише людина може зупинити природні та техногенні катастрофи. Чисте довкілля – це запорука нашого здоров’я та здоров’я наших дітей.

Кожному класу була відведена своя ділянка, за яку вони несли відповідальність. Особлива увага була приділена впорядкуванню пам'ятному знаку  захисників Вітчизни.

За час проведення прибирання спільними зусиллями вчителів  їх вихованців та технічних працівників було облаштовано клумби, прилеглу до школи територію очищено відторішнього листя, побілено дерева та бордюри, обрізано кущі та фруктові дерева, посадженно нові саженці, які у майбутньому створюватимуть позитивну і затишну атмосферу біля школи.   Під час акції всі були активними. Попрацювавши дружно, всі відчули себе справжніми активістами по очищенню та відновленню довкілля. Дякуємо всім за допомогу і висловлюємо вдячність , хто долучився до нашої чудової акції!

                           Пропонуємо переглянути фото, які підтверджують активну участь дітей та педагогічний колектив у                            Всеукраїнській  акції  "За чисте довкілля".

 

 

Переглядів: 963 | Додав: borysivk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz